Spor

Adanaspor Teknik Direktörü İpekoğlu: "Amacımız, Süper Lig'de kalıcı bir Adanaspor oluşturmak"

Spor Toto Süper Lig takımlarından Adanaspor’un teknik direktörü Engin İpekoğlu, ligde kalıcı olmayı amaçladıklarını belirtti.

İpekoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdürdüklerini, burada 5 hazırlık maçı yaptıklarını söyledi.

İhtiyaç olan bölgelere transferler gerçekleştirdiklerini vurgulayan İpekoğlu, “Transfer çalışmalarımız sürüyor. Gerekli gördüğümüz bölgelere oyuncu takviyesi yapacağız.” diye konuştu.

İpekoğlu, Ankara’daki 15 Temmuz Demokrasi Turnuvası’na katıldıktan sonra yeni sezon hazırlıklarına Adana’da devam edeceklerine aktararak, “Ligin başlamasına sayılı günler kaldı, artık daha ciddi bir çalışmayla sezona en güzel şekilde başlamak istiyoruz. Amacımız, Süper Lig’de kalıcı bir Adanaspor oluşturmak. İnşallah bunda da başarılı oluruz.” ifadelerini kullandı. 

Ligin ilk haftasında Bursaspor’u konuk edeceklerini hatırlatan İpekoğlu, sezona en iyi şekilde başlamak istediklerini kaydetti.

Kamupersonel.net | AA

Bir Yorum

  1. Gercekten muthis takim kurdu adanaspor bu sene sampiyonluga oynayabilir. Forveti ahmet dereli ( 2.lig topcusu) orta saha yildizlar toplulugu ( sami ahmet bahcivan (ptt oyuncusu) defans eh idare eder bak.