Spor

Arda Turan' dan Galatasaray Açıklaması

Arda Turan’ dan Galatasaray Açıklaması

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen milli maçlar kapsamında gündemi pek memnun etmeyen performansı nedeniyle hayli yoran Arda Turan, Galatasaray-Barcelona üzerine önemli açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalarda hayallerine ve düşüncelerine değinen Arda Turan, aşağıdaki ifadeleri kullandı.

” Arda hep gol atsın. “

Kendisine memnun etmeyen performansı nedeniyle tepkilerini gösteren sevenlerine açıklamada bulunan Arda Turan, oynadığı takımın daha çok pasa dayalı olduğu, sistematik işlediğini dile getirdi. Hayallerinde Dünya Kupası ve Şampiyonlar Ligi olduğunu dile getiren başarılı futbolcu, Galatasaray konusu üzerine de değindi.

” Galatasaray’ ımız yensin. “

Duygusal düşünmekten kendini alıkoyamadığını dile getiren Arda Turan, ” Galatasaray’ ımız şampiyon olsun ” ifadesini kullandı. Ligde başarılı takımların ve gerçekten iyi futbol oynayan takımların yer aldığını dile getiren futbolcu, Bursaspor’ un da başarılı bir futbol ve takım oyunu sergilediğini aktardı.

” Ayrı çalışmalar yapıyorum. “

Futbolda daha iyi yerlere gelmek istediğini, takımla yaptığı çalışmalar dışında bireysel antrenmanlar yaptığını da dile getiren Turan; daha çok çalışacağını ifade etti. Ayrıca aktif futbol kariyeri sonrası, yöneticilik hayalinin olduğunu da sözlerine ekledi.

Kamupersoneli.net | ANKARA