Spor

Avrupa Liglerinden Son Dakika Transfer Haberleri

 İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımı Barcelona, Villarreal’e sattığı eski futbolcusu Denis Suarez’i yeniden kadrosuna kattı.


Barcelona Kulübünden yapılan açıklamada, geçen sezon Villarreal’e satılan 22 yaşındaki Suarez’in 3 milyon 250 bin avro geri alma bedelinin ödenerek 4+1 yıllığına kadroya dahil edildiği belirtildi. İspanyol futbolcunun önümüzdeki 4 senede oynayacağı maç sayısına göre beşinci yılda takımda yer alıp almayacağının belli olacağı bildirildi.

Hücum oyuncusu Suarez, geçen sezon Villarreal formasıyla 48 maçta 5 gol atmıştı.

Atletico Madrid Kulübünden yapılan açıklamada ise takımın altyapısında yetişen Fernando Torres’in sözleşmesinin bir yıl daha uzatıldığı belirtildi.

Fernando Torres, geçen sezon Atletico Madrid ile çıktığı 44 maçta 12 gol kaydetmişti.

City’e Genç Yetenek

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City, Rus kulübü Ufa’nın Ukraynalı orta saha oyuncusu Oleksandr Zinchenko’yu kadrosuna kattı.

Kulübün “ManCity” isimli Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre Manchester City ile Ufa, 19 yaşındaki Ukraynalı milli futbolcu Zinchenko’nun transferi konusunda anlaştı.

Shakhtar Donetsk altyapısından yetişen Zinchenko, Ufa formasıyla 33 maçta, 2 gol ve 4 asist üretti. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası da dahil Ukrayna Milli Takımı ile 6 maça çıkan orta saha oyuncusu, bir gol kaydetti.

Zinchenko, Manchester City’nin bu sezonki 4. transferi oldu. Mavi-beyazlı kulüp, daha önce Borussia Dortmund’dan İlkay Gündoğan, Avustralya’nın Melbourne City ekibinden Aaron Mooy ve Celta Vigo’dan Nolito’yu kadrosuna dahil etmişti.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, spor haberlerinden, transfer haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için kamupersoneli.net adresini takipte kalın.

Kamuperesoneli.net  | Ankara