Spor

Binali Yıldırım'dan Kadın Basketbol Takımına Mesaj Var

 Başbakan Binali Yıldırım, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları Elemeleri Çeyrek Finali’nde Küba’yı 71-45 yenerek üst üste ikinci kez olimpiyatlara katılmaya hak kazanan A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın oyuncularını ve teknik ekibini kutladı.


Başbakanlık Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Yıldırım, A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın galibiyeti dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yıldırım, mesajında şunları kaydetti:

“Kadın Basketbol Milli Takımımızın 2016 FIBA Olimpiyat elemelerinde Küba Milli Takımını 71-45 gibi ezici bir skorla yenerek Rio Olimpiyatları’na katılmaya hak kazanmalarından dolayı basketbolcularımızı, teknik heyeti ve tüm emeği geçenleri en içten duygularımla kutluyorum. Milli Takımımızın bu başarısı bizlere büyük bir heyecan ve gurur yaşattı. 

Kadın Basketbol Milli Takımımızın Rio Olimpiyatları’nda da başarılarını devam ettirerek ülkemizi ve Türk basketbolunu en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Bu düşüncelerle, basketbolcularımıza ve teknik ekibe başarı dileklerimi iletiyor, sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.”

AA
Kamupersoneli.net