Spor

Bursaspor Taraftarından Fenerbahçe Maç Biletlerine Aşırı İlgi

Bursaspor’lu taraftarlar, bu hafta sonunda oynanacak olan Fenerbahçe karşılaşmasının bilet satışlarına yoğun ilgi gösteriyor. 10 bin 700 kombineli taraftarlarının bulunan yeşil-beyazlıların, bu zamana kadar 11 bin adet de biletin satışının tamamlandığı ifade edildi.

Süper Lig içerisinde son 4 maçtır rakiplerinden puan alamamamış olan yeşil- beyazlılar, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun başarısız istikrarı sonrasında yolların ayrıldığı bilinirken yeni teknik adam Mutlu Topçu nezaretindeki ilk sınavına çıkarak mücadelede bulunacak. 11 Şubat Cumartesi günü Timsah Arena’da Fenerbahçe’yi misafir edecek olan Timsah, zorlu rakibini mağlup ederek, çıkışa geçmesine engel olabileceği ifade ediliyor.

11 BİN BİLET SATILDI

Kritik mücadelenin öncesinde taraftarlarının tribüne çekmek adına bilet fiyatlarında indirime giden Bursaspor yönetimi ise fiyatların, 20 TL ile 200 TL arasında değiştiğini ifade etti. Ayrıca bu biletlerin 7 Şubat Salı gününden itibaren satışa sunulduğuda açıklandı. Kulüpten gelen bilgilere göre, şu ana kadar 11 bin adet bilet satıldığı ve 10 bin 700 dolayında ise kombine sahibi olduğu açıklandı. Maç saatine kadar biletlerin büyük oranda tüketileceği düşünülmekte. Daha önce ligin ilk yarısında oynanan Başakşehir mücadelesinde ise 27 bin 694 biletli seyirci karşılaşmayı takip etmişti.

Bu sayıyı geçmek isteyen Bursapor koz olarak Fenerbahçe’yi kullanacak.

Kamupersoneli.net | ANKARA