Spor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Altın Kız Ayşe Begüm'e Tebrik Telefonu

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan bayramı vesilesiyle, Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan 15 yaşındaki Ayşe Begüm Onbaşı ve hocası Gürkan Er’i telefonla aradı.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, 15 yaşında müthiş bir başarıya imza atan “Altın Kız” Ayşe Begüm Onbaşı ve Aerobik Cimnastik Milli Takım Antrenörü Gürkan Er’in Ramazan Bayramını tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, haziran ayında Güney Kore’de yapılan Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda kazanılan altın madalyanın tüm Türkiye için gurur verici olduğuna dikkati çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, milli sporcu Onbaşı ve hocasına başarılarının devamı dileğinde de bulundu.

Akhisar Anadolu Lisesi öğrencisi olan ve spor çalışmalarını Manisa Büyükşehir Belediyespor Spor Kulübü bünyesinde sürdüren Ayşe Begüm’ün çalışmaları ve okul durumu hakkında Er’den bilgi alan Erdoğan, Onbaşı’nın spor faaliyetlerinin yanı sıra derslerinde de başarılı olmasından büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayşe Begüm’ün aile durumu hakkında da bilgi alırken, Onbaşı ve hocası Er’in bayram vesilesiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından aranmaktan büyük memnuniyet duyduklarını, bu ilginin kendileri için büyük onur olduğunu ifade ettikleri öğrenildi.

AA
Kamupersoneli.net