Spor

Eskişehirspor Kimi Transfer Etti?

PTT 1. Lig takımlarından Eskişehirspor, Hollanda’nın Roda takımından Uğur İnceman’ı transfer etti.

Kulüp Başkanı Halil Ünal, İnceman için Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde taraftarların da katıldığı imza töreninde yaptığı konuşmada, Uğur İnceman’ın Türk futboluna ciddi katkılar sağlayan bir futbolcu olduğunu belirterek, transferin başından beri kendisini siyah-kırmızılı takımın kadrosuna katmak için uğraş verdiklerini söyledi.

Tecrübeli futbolcunun, Eskişehirspor için Roda kulübünden ayrıldığını ifade eden Ünal, “Fedakarlık yaparak, bonservisini alıp Eskişehirspor’a geldi. Kendisi nasıl bir camiaya geldiğinin farkında. Bu sezon yaşayacağımız şampiyonluk unutulmayacak. Oyuncu arkadaşlarımız bunu biliyor. Uğur İnceman da bunun farkında ve bizimle bir yıllık yola çıkıyor. Uğur, şampiyonlukta bize katkı sağlamak için geldi.” diye konuştu.

Ünal, arka arkaya transferler yapacaklarını vurgulayarak, “Erkan Zengin transferi bizi yoruyor. İnşallah bugün onu da neticelendirmek istiyorum. Trabzon takımıyla ilgili mücadele veriyorum.” dedi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, başkan yardımcısı Önder Bülbüloğlu ve teknik direktörü Ersun Yanal’a Eskişehirspor’a kiralık 3 futbolcu görecekleri için teşekkür eden Ünal, devre arasında da söz konusu futbolcuların bonservisini almak istediklerini belirtti.

Uğur İnceman ise şampiyonluk yaşamak için geldiği Eskişehirspor ile bir yıllık sözleşme imzalamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Konuşmaların ardından İnceman, kendisini Eskişehirsporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

Kamupersoneli.net | AA