Spor

Fatih Terim'den İstifa Dedikodularına Cevap Geldi

EURO 2016 Şampiyonasında alınan kötü sonuçlar ve turnuvadan elenmemizin sonrasında Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in geleceği konuşulmaya başlandı.

A Milli Takımın EURO 2016’da hem oynadığı futbolla hemde aldığı sonuçlarla hayal kırıklığı yaratmasının ardından spor gündeminde en çok tartışılan konuların başında Fatih Terim milli takımı brakacak mı? Sorusu var. Gündemde yer alan haberlere göre herkes Türkiye Futbol takımı Teknik Direktörü Fatih Terim’in geleceğini tartışmaya ve merak etmeye başladı.

Bazı gazete ve yorumcular tarafından yapılan açıklamalar Fatih Terim’in milli takımdan ayrılıp, önceden üç kez çalıştırdığı Galatasaray’ın başına tekrardan geçeceğini iddia ediyor.

Fatih Terim’den Konu İle İlgili Açıklama

Milli takım teknik Direktörü Fatih Terim ‘milli takımda devam edip etmeyeceği ile ilgili kararını Fransa’daki kampta A Milli Takım oyuncularına şöyle anlattı:

“Hepinize teşekkür ediyorum. Şansımız olsaydı devam edebilirdik turnuvaya. Şimdi önümüzde Dünya Kupası elemeleri var. Hepiniz tatilinizi yapın ve lige iyi başlayın, iyi hazırlanın ki elemelere de iyi girelim.”

Bu konuşmadan sonra açıkça anlaşılan şey Fatih Terim’in Milli Takımın başında kalacağı yönünde.

Son dakika haberlerinden, spor haberlerinden, milli takım haberlerinden, kamu haberlerinden, memur haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için kamupersoneli.net adresini takipte kalın.

Kamupersoneli.net  | Ankara