Spor

İspanya Türkiye Maçı Spikeri Ersin Düzen 'e Sosyal Medya Sitelerinde Tepki Gösterildi

Fransa’da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) İspanya Türkiye maçında skor 3-0’ken Türk taraftarlar A milli takım kaptanı Arda Turan’ı kötü oyun nedeniyle ıslıkladı. Arda Turan ıslıklanırken Ersin Düzen “Bu çocuklar bunu hak etmedi,  bu çocuklar milli takım için , ayyıldızlı forma için mücadele ediyor, bizimkiler ıslıklarken, İspanyollar Arda diye bağırıyor, ben buna isyan ederim” şeklinde tepki gösterdi. Arda Turan’ın ıslıklanmasını eleştiren İspanya Türkiye Euro 2016 maçının TRT spikerine sosyal medya sitelerinde “oraya o kadar insan binlerce lira verip kilometrelerce yol gidip, bu futbolu izlemeyi taraftarlar hak etti mi ? “, şeklinde tepkiler geldi.

İspanya Türkiye maçına Morata damga vurdu . 

İspanya Türkiye maçı 34. Dakika’da Morata’nın golüyle öne geçti – 37. Dakikada Nolito İspanyolların 2.golünü attı. Son gol ise ikinci yarının hemen başında Juventus’un genç yıldızı Morata’dan geldi…

Ersin Düzen Kimdir?

2 Haziran 1975’te Zonguldak’ta dünyaya geldi. 1992 yılında Denizli’de radyo programı yapmaya başladı. Denizli Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde okudu. Eskişehir’de kaldığı 4 yıl boyunca birçok yerel radyo ve televizyonlarda çalıştı ve genel yayın yönetmenliği yapmıştır. 1997 yılında İstanbul’da ilk olarak Star TV’de yayınlanan Süper Frikik adlı spor-magazin programını sundu. Bi-Daha, Televole ve Telegol programlarını sunarken, Star TV’de UEFA Şampiyonlar Ligi ve Teleon TV’de Süper Lig maçlarını anlattı. 1998-1999 yılında Star TV’de yayınlanan Yıkılmadım isimli dizide de rol aldı.

Telegol’deki görevinin ardından atv’ye transfer olarak Ahmet Çakar, Kazım Kanat ve Gürcan Bilgiç’le beraber Santra programında Süper Lig maçlarını yorumladı. Aynı kanalda ayrıca Türkiye Millî Futbol Takımı’nın maçlarını, Kanal 1’de ise 2006 FIFA Dünya Kupası maçlarını anlattı. 2007 yılında NTV ve NTV Spor’da Serie A ve La Liga maçlarını anlatmaya başladı. Pazar akşamları NTV Spor’da Sergen Yalçın ile birlikte Futbol Pazarı programında Süper Lig maçlarını, salı akşamları ise NTV Spor’da Güntekin Onay ile birlikte Gol programında UEFA liglerini yorumladı. Hafta içi dört gece Spor Gecesi isimli programı yaptı. Ocak 2011’de TRT’ye transfer oldu. Cumartesi ve Pazar akşamları TRT 1’de yayınlanan Stadyum adlı programın sunuculuğunu yapmaya başladı. TRT 1’de Leyla ile Mecnun dizisinde 3 bölüm konuk oyuncu olarak yer aldı. 2015 yılında yayınlanmaya başlayan ‘Bak Hele Bak’ adlı tiyatro tarzı komedi programında konuk oyuncu olarak görev aldı. TRT 1’de her gün yayınlanan İyi Şeyler adlı programın sunuculuk görevini gerçekleştirdi. TRT1 ve TRT Spor’da Cumartesi, Pazar ve Pazartesi akşamları Stadyum programını hazırlamakta ve moderatörlüğünü yapmaktadır.

Spor haberlerinden, gündem haberlerinden ve çok daha fazlasından anında haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin.

Kamupersoneli.net | Ankara