Spor

Kenan Sofuoğlu Almanya' da Bir Zafer Daha Kazandı

Başarılı motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Almanya’ da düzenlenen yarışta yine liderliğe adını yazdırdı. Sosyal medya hesabından : ” Almanya’da bayrağımızla yine zirvedeyiz! Sezonun 5. Galibiyeti ve şampiyonada büyük puan farkıyla hamdolsun lideriz. #KNN54 ” cümleleriyle zaferini duyuran Kenan Sofuoğlu teşekkür ve tebrikleri almaya devam ediyor.

Motor yarışlarında ülkemizin tartışmasız en başarılı ismi olan Kenan Sofuoğlu, dün yapılan yarışta da zaten 1.liği elde ederek; yarışa 1.sıradan başlama fırsatını yakalamıştı. Gerçekleşen yarış sonrası galibiyet bayraklarını dalgalandırdı.

Sosyal medya hesabından paylaşımın yapılmasından sonra, ” Alıştık artık. ” , ” KNN54 klasiği ” , ” Türkiye seninle gurur duyuyor ” yorumları da iletilmeye başlanmış durumda.  Lausitzring’ de gerçekleştirilen yarış kapsamında Dünya gündeminde de tam not alan Kenan Sofuoğlu; kariyerini altın harflerle yazdırmaya devam edecek gibi görünüyor.

Ayrıca başarılı motosikletçi Kenan Sofuoğlu, sosyal medya hesabından takipçilerine verdiği samimi yanıtlar ve paylaşımlar ile de dikkat çekiyor.

Kamupersoneli.net | ANKARA