Spor

Trabzonspor Napoli Takımından Omar El Kaddouri İle Anlaşmaya Vardı

Bordo mavili takımın sezon sonunda Napoli ile olan sözleşmesi sona erecek ve serbest kalacak olan orta saha oyuncusu Omar El Kaddouri  ile prensip anlaşmasına vardığı, yönetimin bu transferi bedelsiz olarak gerçekleştirmek için görüşmelere devam ettiği açıklandı.

İtalya Seri A takımlarından Napoli’de fazla forma şansı bulamayan 26 yaşında bulunan futbolcu ile sezon sonu için el sıkışan yönetimin, kulübü Napoli ile de masaya oturarak, sezon sonuna kadar oyuncuya yapılacak ödemelerden kurtarmak amacıyla şimdiden transfere onay verilmesini talep ettiği ve bedelsiz olarak bu transferi sonuçlandırmayı planladığı belirlendi. Yarın sona erecek ara transfer dönemi öncesinde Trabzonspor bu transferde de mutlu sona ulaşmayı isteyerek taraftara transfer dönemi kapanmadan son müjdeyide patlatmak istiyor.

Fas asıllı futbolcu Omar El Kaddouri, bu sezon ligde sadece 5 mücadele forma giydiği açıklanırken gol ve asist katkısı yapamadığı görüldü. Diğer yandan Omar El Kaddouri, Fas milli takımında çıktığı 22 maçta ise 5 gol kaydederek takımda yerini aldı.

Kamupersoneli.net | ANKARA