Spor

Volkan Demirel Samimi Açıklamalarda Bulundu

Başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Fenerbahçe forması ile 15. sezonuna doğru yaklaşıyor. Neredeyse 15 yıldır takımın içinde bulunan Volkan Demirel, ne zaman jubile yapacağına yönelik açıklamalar gerçekleştirdi. ” Hayatımda yaptığım en iyi şey Fenerbahçe’ yi seçmekti ” diyen Volkan Demirel: ” 5. gün kafa dinlesem 6.gün de takımı özlüyorum. ” ifadelerine yer verdi.

Açıklamasına devam ederken ” Fenerbahçelilik benim için bir hayat tarzı. ” ifadesini de vurgulayan Volkan Demirel’ in jübilesinden sonra takım içerisinde teknik direktör veya yönetim kadrosunda görev almak istediği öğrenildi. 40 yaşına kadar forma giymek istediğini belirten Volkan Demirel, kendisini buna hazırladığını belirtti.

“Tribünden gelip, 15 yıl oynamak büyük başarı ve onur verici.” 

15 yıldır forma giymekte olan başarılı kaleci Volkan Demirel, tribünden sahaya, kaptanlığa uzanan 15 yıllık bir süreç boyunca Fenerbahçe’ de olmanın mutluluk ve onur verici olduğunu aktarması üzerine, 2011-2012 yılları arasında 11 puan geriden gelip şampiyon olduklarını hatırlatması da dikkat çekti. Camiayı birlikteliğe ve omuz omuza mücadeleye davet eden Volkan Demirel, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Kamupersoneli.net |
ANKARA