Teknoloji

Apple Kulaklık İndirime Girdi, Yok Sattı!

Apple Kulaklık İndirime Girdi, Yok Sattı!

Apple, ürünleriyle daima tüketicileri memnun etmeyi başarsa da; iPhone 7 Black Jet hakkında yapılan açıklamaya tutundurdukları çizilebilir ibaresi ile epey tepki toplamıştı. 3800 TL ön satış rakamıyla tüketicilerle buluşacak olmasına rağmen bu ibareyi gören kullanıcılar tepkilerini her kanaldan sürekli aktarmaya devam ediyorlar.

Ancak tüm bunlar gerçekleşmeye devam ederken, geçtiğimiz günlerde Apple tarafından indirim rafına yerleştirilen bir kulak içi kulaklık ilgi görmeyi başardı.

Yapılan indirim nedeniyle teknoloji marketleri ve e-ticaret platformları üzerinde yok satan bu kulaklık oldukça makul bir fiyattan tüketicilerle buluştu. İndirime girmemiş fiyatı 99 TL gibi bir rakam olan bu ürün, halen bir kaç teknoloji mağazasında sınırlı sayılarla yerini korumaya devam ediyor.

Kulaklığın satış fiyatı ne kadar?

İndirim öncesinde 99 TL rakamıyla tüketicilerle buluşan bu ürün, indirimli fiyatıyla 19 TL üzerinden satışa çıkarılmış durumda. Kulak içi olması nedeniyle de yoğun ilgi gören bu kulaklık, sınırlı sayılarla sahiplerine ulaşmayı bekliyor.

Kulak içi kulaklık neden bu kadar ilgi görüyor?

Bahsi geçen kulaklıklar, ses izolasyonu ve daha iyi ses kalitesi nedeniyle rağbet görüyorlar. Diğer kulaklıklara nazaran kullanan kişi dışında kimse herhangi bir ses duyamıyor ve duyulan ses de bir o kadar kaliteli olarak ses kanallarına ulaşıyor. 

Kamupersoneli.net | ANKARA