Teknoloji

Bakanlık Müjdeledi: 300 Bin Kişiye Ücretsiz İnternet Hizmeti Sağlanacak!

 Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, içinde bulunduğumu çağın gerekliliğine en uygun faaliyetlerden bir tanesini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı öncülüğünde ve Kalkınma Bakanlığı, Ulaştırma Bakanlığı ve Ulaştırma Denizcilik, Haberleşme Bakanlığı’ nın da katkılarıyla gerçekleştirilen proje de 300 bin ihtiyaç sahibi eve internet sağlanacak.

-Güvenli ve kotalı, ücretsiz internet

Sağlanacak olan internet, güvenli internet olarak bilinen şifreli internetten ibaret olacak. Ayrıca bir kullanım kotası da yer alıyor. Ancak vatandaşlar, bu kullanımları dolayısıyla herhangi bir ücret ödemeyecekler. Bu çalışma Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi evlere yönelik olarak yürütülecek.

-Teknolojiden ve imkanlarından herkes eşit ölçüde yararlansın

Milenyum çağında oluşumuz ve bilginin son derece önemli olduğu günümüz şartlarında, teknolojiye, teknolojinin getirdiklerine herkes rahatlıkla erişim sağlayabilsin; fırsat eşitliği yaratılsın şeklindeki düşüncelerle gerçekleştirilen proje, oldukça önemli bir yere sahip.

İlgili projenin faydalanacak kişileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından belirlenen ailelere yönelik olarak sağlanacak.

Kamupersoneli.net | ANKARA