Teknoloji

Eskiye Dönüş Başladı: Samsung' dan Kapaklı Telefon Kaçamağı!

Daha önce yaptığımız haber kapsamında, Nokia’ nın Microsoft tarafından satın alınmasının; Nokia’ ya yeni bir pazar yaratma fırsatı sunmadığından bahsetmiştik. Yine aynı haber kapsamında, kendine yeni bir çıkış yolu bulan Nokia’ nın eski modellerdekiler gibi bir telefon üretecek oluşuna değinmiş; ” Bildiğimiz Nokia ” tarafına geri dönüş yapacağından bahsetmiştik.

Tam bu haberimizin üstüne bugün de Samsung tarafından bir eski telefon kaçamağı geldi. Söylentisi zaten çoktan yayılmış olan ancak kendisi bir türlü görülemeyen o kapaklı telefon, nihayet göründü…

Samsung’ un kapaklı amiral gemisi.

Samsung’ un Galaxy Folder 2 ismini verdiği bu kapaklı telefon, kapaklı amiral gemisi olarak çoktan anılmaya başladı bile. Üstelik basına Galaxy Folder 2′ nin bir de resmi sızdırılmış durumda. Bu telefon tamamen dokunmatik ekran sevmeyen, ama teknolojiden de vazgeçmeyenler için tasarlanmış. Üzerinde 1080×1920 piksel çözünürlüğe sahip bir ekran bulunuyor. Üstelik oldukça da şık duruyor!

Teknoloji ve nostaljiyi birarada isteyenler için biçilmiş kaftan olan bu cihazın çok yakında pazarda yerini alması bekleniyor.

Atlamadan belirtmekte fayda var, Galaxy Folder 2 isimli cihazın kod adı Veyron.

Kamupersoneli.net | ANKARA