Teknoloji

Galatasaray League of Legends Takımı Kuruyor!

Geçtiğimiz günlerde League of Legends ve e-Spor serüveni üzerine yaptığımız haberde anlattığımız üzere; Beşiktaş League of Legends takımları arasına dahil olan ilk takım olarak yerini aldı şeklinde ifade etmiştik. Diğer kluplerden de böyle bir atağın beklendiği şu dönemlerde; bir adım da Galatasaray‘ dan geldi.

Eğer herşey yolunda giderse, Galatasaray Victorious ACE takımı ile e-Spor ve Sihirdar Vadisine ilk adımını atmış olacak. Geçtiğimiz günlerde Team Turquality’ i eleyen Victorius Ace ile anlaşma imzalama hazırlığında olan Galatasaray; Şampiyonluk Ligi’ nde şuanda yükselme liginde oynamakta olan Victorious Ace ile muhteşem bir giriş yakalayacak.

Team Turquality’ i elemişlerdi.

Bahsi geçen Victorious Ace takımı, geçtiğimiz günlerde Team Turquality’ i elemeyi başarmıştı. Victorious Ace takımının menajerinin Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım kapsamında anlaşılana göre, görüşmeler son derece olumlu geçiyor.

Derbi maçları Sihirdar Vadisi’ ne taşınacak.

Galatasaray ve Beşiktaş’ ın futbol derbilerinin başka bir versiyonu, League of Legends ile Sihirdar Vadisi’ ne taşınmış olacak. Böylelikle; zaten hayli rekabetli geçen Şampiyonluk Ligi maçlarının artık rekabetin doruklarına ulaşması kesin gibi gözüküyor.

Kamupersoneli.net | ANKARA