Teknoloji

Gittigidiyor ile güvenli alışverin tadını çıkartın

 Gittigidiyor alışveriş yapmanıza olanak tanıyan ve istediğiniz tüm ürünleri bulmanıza olanak tanıyan bir sitedir. Aynı zamanda ikinci el ürünleri satıp almanıza olanak tanıması ile birlikte ikinci el ürünleri sitesinde bulundurmaktadır. Gittigidiyor güvenilir ve eğlenceli alışverişin adresidir.


Gittigidiyor sıfır ürünler ve ikinci el ürünler satışı yaparak birçok kişinin en çok kullandığı siteler arasında girmeyi başarmıştır. Gittigidiyor özellikle kişilerin üyelik oluşturarak ürün satmasına imkân tanımaktadır. Eğer tek bir ürünü birkaç gün içinde ücretsiz satmak istiyorsanız satış yap seçeneğini tıklayarak ürününüzü satabilirsiniz. Ya da birden çok ürün satmak istiyorsanız gittigidiyor üzerinden mağaza açarak işleminize devam edebilir ve birden çok ürünü sayfanıza ekleyerek satış keyfini yaşayabilirsiniz. Ürünleriniz oldukça hızlı bir şekilde satışa sunulacaktır.

Gittigidiyor her 5 saniyede bir satış yaparak en çok satış yapan sitelerden biri olma özelliği unvanına sahip olmuştur. Satış yaparken kargo ücretinin kime ait olacağı ile ilgili soru yönelterek satıcıya ait kargo seçeneğini seçenlerin yüzde 70 daha fazla kamupersoneli.net satış yapabildiklerini vurguluyor. Gittigidiyor ile birlikte ikinci el, antika ve hasarlı bozuk ürünlerinizi satabilirsiniz. Ayrıca açık arttırma seçeneği ile hemen satış fiyatı ve başlangıç fiyatı belirleyebilir ve ürününüzü açık arttırma ile satabilirsiniz. 


Gitti gidiyor alıcılar için çok güzel imkânlar sağlıyor. Hem birçok ürünün satışını yaparak istenilen ürüne ulaşımı kolaylaştırıyor. Hem de alıcıya güvenle alışveriş yapacağı bir platform sunuyor. Kolay kullanılabilir ve listeleme özellikleri ile alıcılar ürünleri istekleri özelliklere göre filtreleyebiliyor ve ürünü rahatlıkla bulabiliyor. Ayrıca ödeme sistemindeki çeşitlilik ve güvenlik ile birlikte çok keyifli ve sorunsuz bir alışveriş imkânını alıcılara sunuyor. Gittigidiyor böylece alışverişin en çok tercih edilen adreslerden biri oluyor.

Kamupersoneli.net | Ankara