Teknoloji

Gmail Oturum Açma ve Maile Dair Merak Edilen Her şey

Gmail oturum açma özellikle maillerinizi alıp göndermeniz açısından önemlidir. Gmail hesabı almanız gerekir ilk olarak. Gmail hesabı aldıktan sonra Google’ın tüm hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Gmail oturum açma işlemi için gmail uzantılı hesap almak için ilk olarak Google ana sayfaya girmeniz ve sağ üst köşedeki gmail yazısına tıklamanız gerekmektedir. Tıkladıktan sonra kaydolmak üzere kayıt formunu doldurmanız gerekecektir. Kayıt formunu doldurunca artık gmail uzantılı hesaba sahip olmuş olursunuz.

Gmail oturum açma sizin maillerinize ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Aynı zamanda yüksek dosya saklama imkânı bulan Google drive özelliğinden de faydalanmanız için gereklidir. Google drive özelliği ile klasörlerinizi, fotoğraflarınızı, dosyalarınızı, grafiklerinizi rahatlıkla saklayabilir ve gmail oturum açma ile birlikte hepsine rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Ayrıca Google’ın sunduğu tüm hizmetlerden yani blogger olma,  Google play, haberler, takvim Google plus, haritalar gibi özelliklerden de gmail oturum açma ile faydalanabilirsiniz. Yani tüm bunlar için yapmanız gereken tek şey gmail uzantılı bir mail adresi edinmektir.

Gmail adresinize giriş yaptıktan sonra sol üst köşede yer alan sütundan kırmızı kutunun içinde yer alan e-posta yaz seçeneğine tıklayarak e-posta yazabilirsiniz.  Dilerseniz e-posta içerisine dosya, fotoğraf vb. ekleyebilirsiniz. Gelen kutusundan gelen maillerinizi, gönderilmiş postalardan bölümünden gönderdiklerinize ulaşabilirsiniz.  Zararlı ve gereksiz mailler ise spam klasöründe toplanmakta ve 30 gün içerisinde otomatik olarak kendiliğinden silinmektedir. Gmail oturum açma işlemini gerçekleştirerek tüm bu hizmetlerden kolaylıkla faydalanabilirsiniz.

 

Kamupersoneli.net


Bir Yorum