Teknoloji

GTA 6 Çalışmaları Başlamadan Son Buldu!

Geçtiğimiz günlerde çalışmalarına başlanacağı aktarılan, ancak henüz çalışmalarına başlamadan son bulan GTA 6 projesinin arkasında GTA 5 yer alıyor. Özellikle oyunun online tarafının çok tutulması ve rekabetçi bir düzeye dönüşmesi, firmanın tüm kaynaklarını buralara aktarmasına, problem yaşamayacak düzeyde bir uygulama, yama, harita ya da eklendi çıkartmasıan harcamasına neden oluyor. Dolayısıyla firmanın başka bir işgücünü ve kaynağı GTA 6′ ya aktarabilmesi için bir süre AR-GE, personel gibi ihtiyaçlarını çözümlemesi gerekecek.

Başlamadan son bulan GTA 6!

Çalışmalarına başlanacağının aktarılmasından itibaren sosyal medyada ve internet platformlarında büyük yankı uyandıran GTA 6, GTA 5′ in bu denli büyümesi ve tüm kaynakları kullanıyor olması nedeniyle biraz ertelendi. Firmanın GTA 5 üzerindeki şaşkınlığını halen gideremediğini de ayrıca belirtmek istiyoruz. GTA 5, o kadar beğenildi ve halen oyuncu sayısını koruyor ki, kitleyi bir arada tutmak için sürekli olarak yeni şeylerin sunulması ve oyuncular tarafından denenmesi gerekiyor.

Rockstar Games, buraya aktarılan kaynağın yerine, GTA 6 ya aktarılabilecek bir işgücü ve maddi kaynak yaratılabilirse, çalışmalar ancak o zaman başlayacak.

Kamupersoneli.net | ANKARA