Teknoloji

Her İhtiyaç İçin Uygun Notebook Tavsiyeleri

İhtiyaçlara göre değişmekle beraber, notebookların ısınma problemi, grafik performansı, hard disk, ram gibi donanımla masaüstü bilgisayarlara göre daha fazla önem taşımaktadır. Çünkü bir donanım yüzünden ekstra ayrılan bir yer, soğutulamayan bir nokta, tüm işleyişi kökten değiştirebilir.

Buradan hareketle birçok ihtiyaç için güvenle tercih edilebilecek notebookları sizler için biraraya getirerek, tavsiyelerde bulunuyoruz. Yakın dönemde Lenovo’ nun ThinkPad cihazları epey satıyor. Hem iş hem de oyun amaçlı ürünleri bulunan bu serinin beğenilen bir cihazını aşağıya ekliyoruz.

ThinkPad Yoga 14 – İ3,İ5,İ7 gibi işlemci seçenekleriyle kullanıcılara sunuluyor. Çok fonksiyonlu oldukça güçlü bir ürün. Üstelik ses, soğutma gibi kulvarlarda da bu gücünü kanıtlamış durumda.

Toshiba Qosmio – Birçok popüler bilgisayar markaları gibi Toshiba da hem iş, hem de oyun seçenekli ürünler sunuyor. Ancak içlerinde her iki kullanıma da fena gitmeyen ve gerçekten tatmin eden bir performansı bulunan cihazlar olarak listeye dahil oluyor.

ASUS ZenBook UX305FA – Ultra, ince, hafif ve şık sloganıyla sunulan bu cihazlar, çoklu faaliyetler için uygun. Üstelik taşıma ve saklama kolaylığı da sağlıyor.

Kamupersoneli.net | ANKARA