Teknoloji

Instagram " Taslak olarak kaydetme " Özelliğini Kullanıma Sundu

Snapchat ile rekabetinde sürekli olarak üstün çıkmayı başaran Instagram, kendi özellikleri içerisinde de değişiklikler yapmaya olanak tanıyor. Instagram kullanıcılarına ” Taslak olarak kaydetme ” imkanını sunan güncelleştirmeyle beraber de kullanılabilirliği en üst düzeylere taşımaya çalışıyor.

Rekabetin ismi Instagram olunca işler değişiyor.

Snapchat’ in neredeyse tüm fonksiyonlarını sağladığı hikaye modu ile beraber, dişli rakip olduğunu kanıtlayan Instagram; rekabetin adeta ne demek olduğunu göstermişti. Bitirici hamlelerle adeta Snapchat’ in üstüne oynayan Instagram’ ın son müdahalesi de uygulama içerisindeki ” Taslak olarak kaydetme ” imkanı.

Tüm kullanıcılara, efektleri, filtreleri ve diğer ayarları uyguladıkları andan sonra yayınlamak ya da düzenleme yapmak isteyebilirler mantığından yola çıkarak sunduğu bu güncelleme de epey işe yarayacak gibi görünüyor. Bahsi geçen güncellemeyi gerçekleştiren tüm kullanıcılar için şuanda aktif olarak kullanımda olan bu düzenleme, yakın tarihte yerini neye bırakacak bilinmez ama; Snapchat kalesini halen epey güçlü vuruyor diyebiliriz. Belki de yakın zaman içerisinde rekabetin buz dağı kısmı, bir uygulama için kapılarını açmış dahi olabilir.

Kamupersoneli.net | ANKARA