Teknoloji

iPhone Sempatisini Kaybetmeye Başladı!

Apple, işletim sistemi, donanımı ve cihazlarıyla epey beğenilen teknoloji devleri arasında yer alıyor. Özellikle geçtiğimiz günlerde satışına başlanan iPhone 7 ile birlikte ciddi satış rakamlarını kendisine hedef edinmiş durumda. Hedefinde ciddi olan ve bunu gerçekleştirme yolunda cihazların en önemli özelliklerini vurgulayan iki reklam filmini dahi yayına almış durumda.

Youtube hesabında yayınlanan bu videolarla bir ivme yakalamış olsa da, Apple’ ın iPhone cihazlarının eski sempatisinin artık kaybolduğunu söylemek mümkün. Yakın dönemde LG, Huawei, HTC gibi cihazların daha çok tercih edileceğini söylemek mümkün görünüyor. Apple’ ın yüksek fiyatları, diğer muadili cihazlardan eksik kalan yönleri ve artık herkes tarafından uygulanabilen o ” sade tasarım ” anlayışı, baygınlık yaratmış gibi gözüküyor.

Özellikle iOS işletim sistemiyle güven kazanmış, ancak son dönemde bunu da yitirmiş iPhone’ un Apple tarafından çok kısa sürede bir revizyona uğratılması gerekebilir. Zira Apple, iPhone tarafında ciddi sıkıntılarla karşı karşıya kalabilir. Çünkü Apple, iPhone cihazlarıyla kan kaybetmeye çoktan başladı bile. Böyle giderse, ciddi problemlerin yaşanması bu nedenle muhtemel ihtimaller arasında.

Kamupersoneli.net | ANKARA