Teknoloji

Kıyafetleri Denemeden Üstünüzde Görmek Mümkün Olacak

Tekstil sektörüyle etkileşimi diğerlerine göre daha az olan teknolojinin ve internet kullanımının en önemli örneklerinden bir tanesi şüphesiz online alışveriş siteleri. Bu ortaklıktan çıkarılabilecek en mümkün sonuç, evden çıkmadan kıyafet alabilmek, seçebilmek şeklinde düşünülürken; oldukça çılgın bir buluşla karşılaşmamıza çok az bir zaman kaldı.

Özellikle bayanlar için hazırlanmış gibi duran bu teknolojik ürünlerle yakında hepimiz tanışacağız. Öyle ki bu ürünler, evlerimizden çıkmadan, hatta kıyafetleri dahi denemeden üstümüzde görmemize olanak sağlayacaklar.

Geleceğin aynaları olarak adlandırılan bu projeler dahilinde; akıllı bir ayna, internet sitesinden beğendiğiniz kıyafeti aynadaki görüntünüzün üzerine yansıtacak ve bedenleri yada renkleri seçmenize imkan tanıyacaklar. Online alışverişte ve birçok sektörde de dalgalanmaya neden olacak bu proje, sağlık sektörüne dahi sıçrayarak; organ nakillerine, ameliyatlara kadar ilerletilebilecek.

Proje çalışılmaya devam ederse; gelecekte, bizi çok çılgın alışverişler ve oldukça yüksek teknolojili bir sağlık sektörü bekliyor olacak. Öyle ki bu durum; insanoğlunun daha uzun süreler hayatta kalmasına, birçok ölümcül hastalığın tedavisinin bulunmasına bile olanak sağlayabilir.

Kamupersoneli.net | ANKARA