Teknoloji

Oppo Fin 9 Telefonu Hakkında Bilgiler Gelmeye Devam Ediyor

2017 ile merakla beklediğimiz telefon sayısında artış yaşanırken özellikle gerek ertelenmesi gerekse Note 7dönüşü nasıl bir telefon geleceği noktasında Galaxy S8’i beklerken her ne kadar piyasanın devlerinden olmasa da oldukça tanınan Oppo tarafından sağlam bir adım atıldı.

Sızdırılan detaylara göre 2017’nin bombası olacak olan Find 9’da Nubia Z11’e benzer bir tasarımı bulunacak. 5.5 inç 2K bir ekran, Qualcomm Snapdragon 835 çipseti, Adreno 540 grafik işlem birimi, 6GB RAM ile 128GB depolama kapasitesinin barındıracak. Son dönemim popüler akımı olan çift arka kamera noktasında da 21MP ve 16MP gibi sağlam kamera tercihi yapan Oppo Find 9’da 4100mAh da batarya olacağı belirlendi.

Fiyatınında ortaya çıktığı telefonun 600 Dolar gibi bir fiyata sahip olması beklenilmekte ayrıca Snapdragon 653, 4GB RAM ve 64GB depolama alanına sahip bir de uygun fiyatlı modeli olacağı belirlemiş durumda.

Bu özelliklerle beraber yılın en iyi telefonlarından biri olacağı tartışmasız derecede kesin olan Find 9’un bakalım nihai şekilde piyasaya çıkışıyla özellikler ve fiyat noktasında kullanıcılara neler sunacak.

Kamupersoneli.net | ANKARA