Teknoloji

Samsung, Bazı Ülkeleri Yalanladı!

Piyasaya çıkışıyla gündemden bir türlü düşemeyen Samsung Galaxy Note 7, yine karşımızda. Patlama olayları henüz durulmamışken ve Türkiye’ de değişim tarihinin belirlenmiş olması, gündemi yeniden alevlendirdi. Cihazlarının patladığını ifade eden ve bu konuda ciddi problemlerin olduğunu aktaran bazı kişilerin sahtekarlık yaptığı ortaya çıktı. Problemli olmayan cihazları dahi problemli gibi göstermeye çalışan, sahte bir patlama gerçekleştirerek cihazı iade etmeye çalışanlar gündeme geldiler.

Konuyla alakalı dolup taşan Samsung, çok çarpıcı bir açıklama yaptı.

Açıklamasında, bazı ülkelerdeki Samsung Galaxy Note 7 cihazların problemli olmadığını; asılsız haberlerle telefon değişimi yapmaya çalıştıklarını aktardı. Ayrıca yaptıkları incelemelere rağmen cihazlarda en ufak sorunun bulunmadığını ifade ettiler. Dışarıdan bir müdahalenin açık olduğu belli olan cihazlar konusunda da Samsung ülke ismi vererek ifşa etti.

Türkiye’ de bulunuyor.

Vietnam, Kanada, Singapur, Filipinler, Hırvatistan, Romanya, Irak, Birleşik Arap Emirlikleri ve Çek Cumhuriyeti’nin yanı sıra İngiltere de bu ülkelerin arasında. Bu listeye bir de ülkemizi dahil edersek; epey kalabalık bir liste karşımıza çıkıyor.

Kamupersoneli.net | ANKARA