Teknoloji

Samsung Galaxy S7 Edge İçin Haziran Ayı Güncellemesi Geldi

Stagefright virüsü başta olmak üzere, Android ekosisteminde üreticiler diğer Android uygulamalarda meydana gelen açıklara karşı güvenlik güncellemelerini aylık olarak yayınlamaya devam ediyor.


Samsung bu konuda hızlı adımlar atıyor. Henüz Haziran ayına girmememize rağmen Samsung yeni bir güncelleme paylaştı. Samsung en popüler telefonlarından olan Galaxy S7 edge modeli için haziran ayı güvenlik güncellemesini yayınladı.

Samsung firması daha önce Galaxy Note 4 için de mayıs ayı güvenlik güncelleme ve iyileştirmelerini mayıs ayından önce yapmıştı.

Samsung Galaxy S7 edge’ye Gelen Güvenlik Güncellemesi

Amiral gemisi telefon Galaxy S7 edge modeli için Samsung tarafından piyasaya sürülen güncelleme şimdilik sadece İspanya’da görünüyor. Ancak Samsung Teknoloji şirketi güncellemelerinin kademeli olarak piyasada dağıtımının yapıldığı göz önüne alındığında, yapılan yeni yazılımın kısa süre içerisinde birçok ülkede yayına alınacağı tahmin ediliyor.

Galaxy S7 edge akıllı telefon 5.5″ büyüklüğünde 2560×1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran, 4GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 820 / Samsung Exynos 8890 yonga seti, 12MP arka kamera, 5MP ön kamera, Google Android Marshmallow mobil işletim sistemi gibi özelliklerle gelmişti.


Son dakika haberleri, kamu haberleri, memur haberleri, kamu ilanları, memur alım ilanları, akademik ilanlar, işçi alım ilanları ve daha fazlasından haberdar olmak için kamupersoneli.net İnternet adresimizi takip edebilir veya kamupersoneli.net android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net  | Ankara