Teknoloji

Samsung Galaxy S8 Çıkışını Erkene Çekebilir!

Bilindiği üzere çıkış tarihinden itibaren en çok konuşulan telefonlardan birisi olan Note 7, Samsung’ un planlarını biraz bozmuş olabilir. Teknoloji ve mobil dünyasında adından sıkça söz ettiren isimlerden birisi olan Samsung’ un bu kadar şaibeli bir ürüne imza atmış oluşundan olacak ki, Galaxy S8′ in çıkış tarihi bile erkene çekilebilir.

Note 7′ lerin batarya probleminden dolayı gündeme oturuşu, cihazların fabrikalara geri iade edilmesi, iade sürecinden sonra yeni cihazların temini ve yenilerin kişilere gönderilmesi gibi zorlu süreçlerden geçen Samsung’ un çizdirdiği karizmayı toplaması için Galaxy S8‘ i birazcık daha öne çekmesi baskın fikir olarak dolaşan söylentiler arasında.

Batarya problemi planları bozdu.

Note 7 cihazlarda yaşanan batarya probleminden kaynaklı bu durum, çizilen karizmayı toplamak için bir fırsat şeklinde değerlendiriliyor olabilir. Samsung Galaxy S8 çıkış tarihinde değişiklik yapılmasına neden olacak bu durumun, yeni cihaz bekleyen Samsung severlerin yararına olacağı kesin ancak, pazarda kaybedilen pay ve itibar konularına ciddi derecede zarar verdiği aşikar.

Kamupersoneli.net | ANKARA