Teknoloji

Samsung System UI Durduruldu Sorunu Nasıl Çözülür?

Teknolojinin yoğun şekillde kullanıldığı görülürken cep telefonlarında çözümü bir türlü bulunamayan bir sorun meydana geldi. System UI Durduruldu sorunuyla karşı karşıya kalan kullanıcılar bu durumdan oldukça şikayetçi. Peki System UI Durduruldu sorunu nasıl çözülür?

System UI Durduruldu Sorunu ortadan nasıl kalkar?

Cep telefonu kullanıcılarının yoğun şekilde tepki gösterdikleri “System UI Durduruldu” sorunuyla alakalı olan çözümün yapılması oldukça basit gibi görünse dahi sizleri biraz uğraştıracağa benziyor. Birçok kullanıcıya göre bu sorunun kaynağının Google ile alakalı olan güncellemeler. Bu güncellemelerin iptalini ifade eden kullanıcılar ise bir hayli yanılmış durumda. Çünkü Google güncellemelerinin yapılmaması durumunda Google kullanımında artı bir sorun oluşacağı kanıtlanmış bir durum.

Buna göre  Samsung System UI sorununun ortadan kaldırılmasına çabalarken bir diğer sorun ile karşılaşabilirsiniz.

Detaylı anlatacak olursak eğer 4 farklı çözümü var. Yalnız bu sorununun bir çözüme ulaşması için ilk adımın Samsung ve diğer Android telefonlarında bulunan uygulama güncellemelerinin tamamının ortadan kaldırılması olarak ifade ediliyor. Bu güncellemenin kaldırılmasıyla alakalı olarak, Google uygulamasını cihazınızda bularak güncellemelerinin iptal etmeniz gerekecek.

İkinci olarak düşünülen çözüm yolu ise telefonun ön belleğini temizlemek olarak göze çarpıyor.

Bu 2 işlemi yapan birçok kullanıcının daha sonra tekrar aynı sorunla karşı karşıya kaldıkları konusunda şikayetleri geliyor.

Bir diğer yapılması gereken ise Google üzerinden sağlanacak güncellemelerin tamamının kapatılması olarak ifade edildi.

Son olarak Play Store uygulamasında bulunan CM Security proğramını telefona indirmek ve telefona yüklemek olarak belirlenmiş durumda.

Kamupersoneli.net | ANKARA

Bir Yorum

  1. Ya arkadaşlar ben bu googleyi kaldırmayı falan yaptım olmuyor.
    LÜTFEN YARDIMCI OLUN!

  2. Bende tüm güncellemeleri kaldırdım Cm securıty uygulamasını da indirdim ana faydası yok bu soruna bir çözüm bulun