Teknoloji

Türkiye' nin İlk ve Tek E-Spor Dergisi Yayın Hayatına Başladı!

Dünya’ da e-Spor faaliyetlerine ilişkin ciddi çalışmalar, ciddi projeler yürütülüyor. Her ne kadar ülkemizde o kadar gelişme göstermese de, artık bir e-Spor camiası oluşturulmuş durumda. Buradan hareketle de zaten ciddi anlamda birçok turnuva, şampiyonluk ligi, cafe turnuvaları veya okul turnuvaları gibi projelerle de karşımıza çıkıyorlar.

e-Spor faaliyetlerine ülkemizin büyük spor takımları gibi takımlardan da atak gelince, artık Türkiye için bir e-Spor dergisi şart olmuştu. Nihayet bizimde bir dergimiz var ve derginin ilk sayısı şuan hazır durumda. Sade ve şık bir kapakla e-Spor severleri selamlayan e-Spor Türkiye dergisi, ilk kapağında Dota 2 ye vermiş durumda.

e-Spor’ un gelişimi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bilindiği üzere e-Spor takımları arasına katılmaya hazırlanan birçok takım var. Özellikle büyük kuluplerden bu konuda ciddi ataklar görüyoruz. Sizce e-Spor serüveninin daha da ilerlemesinde bu kulüplerin rekabeti etkili olabilir mi? Özellikle yakın dönemde e-Spor takımları arasına ismini yazdırmaya hazırlanan Galatasaray’ ın bu konuda çalışmaları, bir atılımın gerçekleşmesine olanak tanır mı?

Kamupersoneli.net | ANKARA