Teknoloji

Twitter Başkanlık Seçimlerini Canlı Olarak Yayınlayacak

Siyaset ve eğlence denildimi akla gelen ilk sosyal medya platformlarından birisi olan Twitter, Bloomberg ile yaptığı anlaşmayla beraber ABD’ de gerçekleştirilecek seçimleri canlı yayın olarak tüm Dünya’ ya naklen verecek. Twitter üzerinden canlı olarak gerçekleştirilecek yayın kapsamında ABD’ nin başkanlık seçimlerini milyonlarca kişinin izlemesi bekleniyor.

Bir önceki seçimde olduğu gibi Dünya gündeminde olacak bu seçimler kapsamında, milyonlarca tweetin atılması da beklenenler arasında. Bloomberg adlı TV kanalı, Bloomberg Twitter hesabı ve Twitter içerisinden canlı yayın olarak gerçekleştirilecek seçimlerde, tüm Dünya ülkelerinin önemli bir imkana kavuşacaklarını aktarmak istiyoruz.

Bir önceki seçimde Twitter gündemine oturan ve milyonlarca tweetin atılmasına sebep olan ABD başkanlık seçimleri, epey önemli ve Dünya tarihine etki edecek gelişmelere de ev sahipliği yapacak. 8 Kasım 2016 tarihi itibariyle gerçekleştirilecek olan seçimleri tekrar kamupersoneli.net olarak sizlere aktarıyor, ilgili bilgilendirmeleri de ulaştırıyor olacağız.

Kamupersoneli.net | ANKARA