Teknoloji

Twitter Yeni Bir Güncelleme Daha Aldı

Twitter kullanıcılardan gelen istekler doğrultusunda, yeni bir düzenlemeyi sunmuş durumda. Twitter içerisinde memnun olunmayan içerikleri kullanıcıların geri bildirim olarak belirtebilmesine olanak sağlayan kısacası “ Disslike ” özelliği aktif edildi.

Tweetin altında yer alan seçenekler tıkladığınızda gelen ” bunu beğenmedim ” butonu ile artık Twitter kullanıcıları, yükleyicilere beğenmediklerini de ifade edebilecekler. Birçok kişi tarafından beğenilen bir düzenleme olsa da bazı kişiler tarafından gereksiz bir işlem olduğu dile getirildi.

Güncelleme şuan sadece mobil versiyonlarda mevcut.

Twitter’ ın gerçekleştirdiği bu güncelleme şuan için yalnızca mobil cihazlarda görülebiliyor. Masaüstü ve diğer cihazlar için bir güncelleme henüz söz konusu değil. Ancak yakın zaman içerisinde bu versiyonlara da güncellemenin uygulanması bekleniyor.

Siz, Twitter’ ın bu hamlesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kullanıcıların isteklerine bu aralar fazla hızlı yanıtlar veren Twitter’ ın ” beğenmedim ” özelliğini aktifleştirmesi hakkında neler düşünüyorsunuz, sizce bu özellik kaliteli paylaşımların yapılmasına ya da görüşlerin bildirilmesine katkıda bulunacak mı? Soru işaretlerinin bulunduğu bu noktada Twitter kullanıcılarının bazılarının da gereksiz olduğunu düşündüklerini vurgulamadan geçemeyeceğiz.

Kamupersoneli.net | ANKARA