Teknoloji

Whatsapp Yeni Özelliğini Test Ediyor

 Dünya’ nın en çok kullanılan uygulamaları listesinin şüphesiz ki başında yer alan Whatsapp, yeni özelliğini Beta versiyonda test etmeye başlamış durumda. Epey ses getirecek bir değişiklik olan bu düzenleme kapsamında, Whatsapp grup konuşmalarında; etiketleme imkanına olanak sağlayacak.

Grup içerisinde yer alan kişilere mention (@) atarak, haberdar olmalarını sağlayabilecek, kişilerin konudan haberdar kalmalarını kolaylaştırabileceğiz. Ofis ortamları, şirket grupları veya arkadaşlık grupları içerisinde sıklıkla konuya dahil olamayanlar ve haberdar kalmayı sürdüremeyenlerin ihtiyaçları nedeniyle gündeme gelen bu özellik, birçok kişi tarafından da beğeniyle karşılandı.

Özellikle ofis ve şirket çalışanlarının birbirleri arasında kurdukları Whatsapp grupları, iş grupları gibi noktalarda haberdar kalmayı mümkün kılacak bu güncelleme, testi başarıyla geçerse tüm kullanıcılara sunulmaya başlanacak. Henüz beta versiyonuyla test aşamasında olan bu değişiklik, yakın zaman içerisinde Whatsapp gruplarına aradığı imkanı sunacak olabilir.

Kullanıcılar da geliştirmeden memnunlar.

Beta versiyonla test aşamasında olan etiketleme özelliği kullanıcıları, geliştirmeden hayli memnun kaldıklarını dile getirerek; artık hiç bir konudan uzak kalmadıklarını ifade ediyorlar.

Kamupersoneli.net | ANKARA