Genel

2016 YDS İlkbahar Dönemi Sınavının Soruları Yayımlandı

2016- YDS İlkbahar Dönemi sınavının temel soru ve kitapçığı ÖSYM tarafından yayımlandı. 27 Mart 2016 tarihinde yapılan 2016-YDS ilkbahar dönemi sınavının %10’unluk temel soru kitapçığı ÖSYM tarafından yayımlandı.

Sınava başvuruda bulunan adayların 10 günlük süre boyunca ÖSYM ‘nin “http://ais.osym.gov.tr” adresinden T.C kimlik numaraları ve şifreleri ile soruların tamamına erişebilecekler. Bir süredir 2016-YDS de hatalı soru olduğuna dair sitemize bir çok yorum geliyor. 2016-YDS ilkbahar döneminde bazı sorularda mantık hatası olduğu iddiaları bulunuyor. 2016-YDS İlkbahar dönemi sınavına giren adaylar konu hakkında görüşlerini sayfanın altında bulunan yorum kısmı üzerinden yapabilirler.

2016-YDS İlkbahar Dönemi Soruları Yayımlandı

3 Şubat 2016 – 15 Şubat 2016 tarihleri arasında başvurularının tamamlandığı Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (İlkbahar Dönemi) 2016-YDS İlkbahar Dönemi 27 Mart 2016 tarihinde gerçekleşmiş ve sınavın olduğu gün sınava giren adayların sınav hakkındaki yorumlarını almak için bir başlık açmıştık. Sınavdan çıkan bir çok aday sınavdaki bazı sorularda mantık hatası olduğu ve sorularla ilgili ÖSYM’den açıklama beklediklerini dile getirmişlerdi. ÖSYM tarafından konu hakkında henüz bir açıklama gelmedi. ÖSYM Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (İlkbahar Dönemi) 2016-YDS İlkbahar Dönemi sonuçlarını 14 Nisan 2016 tarihinde açıklayacak.
Kamu haberlerini, sınav haberlerini, kamu personel alım gelişmelerini ve gündem haberleriyle beraber  çok daha fazlasını kamupersoneli.net adresinden takip edebilirsiniz. Kamu Personeli’nin Android cihazlar için geliştirdiği android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz. Forum.kamupersoneli.net adresini ziyaret ederek ücretsiz üye olabilir, tartışmalara katılabilir, yeni tartışmalar başlatabilirsiniz. 

 Kamupersoneli.net