Genel

2016 YDS Sonuçları İçin Meraklı Bekleyiş Sonlanıyor ( Kamupersoneli ile YDS Sınav Sonuçları Cebinizde )

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (İlkbahar Dönemi) sonuçları bugün (14 Nisan 2016)  açıklanacak. 2016 YDS ilkbahar dönemi sınav sonuçları adaylar tarafından merakla bekleniyor.


Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (İlkbahar Dönemi)  Sınavda Hatalı Soru Var mıydı?

Söz konusu sınavın ingilizce kısmında bazı sorularda mantık hatası olduğu ileri sürülmüş ÖSYM tarafından herhangi bir açıklama yapılmamıştı.

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (İlkbahar Dönemi) Yorumlarınız

YDS Sınav sonuçlarının bugün açıklanacağı düşünülürse herhangi bir soru iptali söz konusu değil. YDS heyecanını yaşayan ziyaretçilerimiz sizlerin yorumları bizim için çok kıymetlidir. Sınav öncesi , sınav sonrası karşılaştığınız usulsüzlükler var mı? , sınav merkezinde yaşadığınız aksaklıklar, sınav sırasında gözünüze batan sorunlar ve diğer tüm detayları bizlerle paylaşılarak sesinizin duyulmasını sağlayabilirsiniz.

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (İlkbahar Dönemi) Sınav Sonuçları Saat Kaçta Açıklanır?

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (İlkbahar Dönemi) ‘nın  ÖSYM tarafından öğleden sonra açıklanması bekleniliyor. Gelişmeleri takip ediyor olacağız.

Kamupersoneli.net aylık 3 milyon ziyaretçiye hitap eden bir kamu haber sitesidir. Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (İlkbahar Dönemi) 2016 YDS sonuçları açıklanır açıklanmaz cep telefonunuza söz konusu sınav hakkında bildirim almak için lütfen kamupersoneli.net’in android uygulamasını google play üzerinden ücretsiz indiriniz. Sınav sonuçları ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net’i her gün ziyaret ederek gündemdeki gelişmelerden, sınav duyuru ve gelişmelerinden, kamu haberlerinden ve çok daha fazlasından haberdar olabilirsiniz.