- Haberler
- Gündem
- 1 aylık bebek önce bıçaklandı sonra sobada yakılarak öldürüldü! Detaylar belli oluyor!
1 aylık bebek önce bıçaklandı sonra sobada yakılarak öldürüldü! Detaylar belli oluyor!
Tüm Türkiye bugün Yozgat'tan gelen haberle şoke oldu.Yozgat2ın Çandır ilçesinde bir aylık bebeğin önce bıçaklandığı sonra sobada yakılarak öldürüldüğü olayda detaylar belli olmaya başladı.
Tüm Türkiye bugün Yozgat’tan gelen haberle şoke oldu. Yozgat2ın Çandır ilçesinde bir aylık bebeğin önce bıçaklandığı sonra sobada yakılarak öldürüldüğü olayda detaylar belli olmaya başladı. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan anne, baba ve babaanne adliyeye sevk edildi.
Dün Gaziantep’te 2 aylık bebek babası tarafından öldüresiye dövülmüş, hastanelik omuştu. Daha o olayın acısı geçmeden Yozgat’tan gelen haber herkesi şoke etti. Çandır ilçesinin Büyükkışla köyünde yaşayan iki çocuk annesi Fatma büyük, komşularına bir aylık bebeğini sobaya atarak yaktığını söyledi.
İLK BIÇAKLAMIŞ
Komşuların yaptığı ihbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri geldi. Jandarma ekipleri Fatma Büyük’ü gözaltına aldı.
Bebeğin cenazesi ise otopsi için hastanenin morguna kaldırıldı. Gelen bilgiye göre cani anne ilk olarak bebeği bıçaklamış daha sonra da sobada yakmış.
BİR ÇOCUĞU DAHA VAR
1 aylık bebeğini bıçakladıktan sonra sobada yakarak öldüren Fatma Büyük, hastanedeki kontrollerinden sonra karakola götürüldü. Henüz ifade vermeyen Büyük’ün bir çocuğu daha olduğu ifade edildi.
Evin bulunduğu sokak güvenlik şeridi çekilerek kapatıldı.
VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI
Konuyla ilgili Yozgat Valiliği şu açıklamayı yaptı:
"İlçe Jandarma Komutanlığımız derhal olay yerine intikal etmiş, F.B. isimli kadın gözaltına alınmış, konuyla ilgili ivedilikle adli soruşturma başlatılmıştır. Şahsın diğer çocuğu ise 6284 sayılı kanun çerçevesinde idari koruma kararı alınarak Yozgat Çocuk Destek Merkezi'ne gönderilmiştir. Bu elim olay, valiliğimizce titizlikle takip edilmektedir
Bakmadan Geçme





