Sağlık Personeli

Bakanlık Açıkladı : "Sağlık Hizmeti Bölgesi Sayısı Arttı"

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı resmi internet sayısından yapılan açıklamada yürürlüğe konulan genelgeyle birlikte sağlık hizmet bölge sayısının 29 olarak belirlendiğine dikkat çekilerek , nüfus artışının bir bölgenin daha ihtiyaç kapsamına girdiğini ve Sağlık Hizmet bölge sayısının 30 olarak değiştiğini değiştiği açıklandı.

1.SHB Erzurum , Erzincan , Bayburt, Artvin   2.SHB’de Van, Muş, Bitlis, Hakkari, Ağrı bulunuyor, 3.SHB ‘de Trabzon, Giresun, Rize, Gümüşhane, Artvin, 4.SHB’de Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli, 5.SHB’de Diyarbakır, Mardin, Batman, Şırnak, Siirt bulunurken,  6. SHB’de Şanlıurfa bulunuyor. 
Aşağıda paylaşılacak olan pdf dosyasından Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan ve uygulaması yapılan sağlık hizmeti bölgesi haritasını görebilirsiniz. Belgede Sağlık Bakanı Sn. Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun Onayı, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof.Dr Eyüp Gümüş’ün arzı ve Genel Müdür Prof. Dr. Nurullah Okumuş’un imzası bulunuyor.

Sağlık Hizmet Bölgeleri Organizasyon Şeması ve İlgili Belge İçin Tıklayınız

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı resmi internet sitesinden yapılan duyuruları ve çok daha fazlasını kamupersoneli.net adresinden takip edebilirsiniz. Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı duyuruları arasında bu gün personel alımı haberlerini bekleyenler için güzel bir mesaj geldi. Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinden yayımlanan ilana göre Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı 3103 personel alımı gerçekleştirecek. Daha önceki haberlerimizde sağlık bakanlığı’nın kısa zaman içerisinde personel alımı gerçekleştireceğini siz değerli ziyaretçilerimize bildirmiştik.

Kamu haberleri, gündem haberlerini, sınav yorum ve haberlerini kamupersoneli.net’in android uygulamasıyla her an her yerde takip edebilirsiniz.

Kamupersoneli.net