Askeri Personel

Ankara Büyükşehir Belediyesi Şehit Aileleriyle Buluştu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek terör olaylarında hayatını kaybeden şehitlerin aileleriyle buluştu. 

Mogan Konukevinde gerçekleşen buluşmaya son 6 içerisinde bölücü terör örgütüyle girilen mücadelede hayatını kaybeden 27 şehitin eşleri, anneleri, babaları, kardeşleri ve çocukları katıldı. Yemekli buluşmaya Başbakan Sn. Ahmet Davutoğlu’nun eşi Nevin Sare Davutoğlu ve Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu ‘da katıldı. Milletvekillerininde katıldığı buluşmada duygu yüklü anlar yaşandı.

Şehit Aileleri Her Türlü Sıkıntıda Devletin Kapısını Çalabilir

Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Melih Gökçek Şehit ailelerine her türlü yardımın belediye tarafından yapılacağını ve şehit ailelerinin her türlü sıkıntısında devlet kurumlarına belediyelere müracaat edebileceklerini belirtti. Başbakan Sn. Ahmet Davutoğlunun eiş Sare Davutoğlu basın mensuplarına açıklamalarda da bulundu. Sare Davutoğlu terörün ülke insanı arasında bulunan kardeşliğe asla gölge düşüremeyeceğini belirttiği konuşmasında “Bizleri bir araya getiren sayın Nevin Gökçek hanımefendiye ve Büyükşehir Başkanımıza Teşekkür ediyorum” dedi. Mogan Gölü kenarında bulunan Mogan Konukevinde gerçekleşen yemekli buluşmada şehit ailelerine ve yakınlarına taziye plaketleri verildi.

Bir Müslüman için En Şerefli Mertebe Şehit Olmaktır

Başkan Gökçek Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini belirti konuşmasında şehit ailelerine “acınızı paylaşıyoruz” mesajı verdi. Konuşmasında şehitlik mertebesinin öneminin altını çizen Sn Melih Gökçek “Bu ülke ayakta duracaksa, bugüne kadar verilen şehitler sayesinde olacak. Dayanmak zor, acı büyük. Bunu inkar etmek mümkün değil. Yürekler yanıyor. Ama bir Müslüman için en şerefli mertebe, şehit olmaktır. Hepinize Allah hayırlı uzun ömürler versin” dedi. 

Buluşmada sık sık gözyaşlarının döküldüğü ve duygusal anların buluşmanın geneline hakim olduğu görüldü.

Kamupersoneli.net