Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Kamu Personeli Alımı Yapacak

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Üniversitenin Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde görevlendirmek üzere sözleşmeli kamu personeli alımı yapacağını ilan etti. 

DPB’de yayımlanan ilan metninde alımların Lisans mezunları için 2018 KPSS, Önlisans ve Ortaöğretim mezunları için 2016 dönemi KPSS puan sırası esas alınmak suretiyle yapılacağı bildirildi. 

Alım yapılacak kadrolar, ilana başvuru koşulları ve başvuruların hangi tarihler arasında yapılacağına ilişkin ayrıntıları siz ziyaretçilerimize aktarıyoruz. 

KADROLARA İLİŞKİN DETAYLAR

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından yayımlanan kamu personeli alım ilanında yer alan kadrolar ve alım yapılacak personel sayısına göre dağılım detayları şu şekilde,

Fakülte veya Yüksekokulların hemşirelik veya sağlık memurluğu bölümü/programı mezunu adaylar arasından 20 Hemşire. Sağlık Meslek Liselerinin hemşirelik veya sağlık memurluğu alanı/dalı mezunu olan adaylar arasından 7 Hemşire. 

Hemşire kadrolarının dışında ayrıca; Meslek Yüksekokullarının Anestezi bölümü/programı mezunu olan adaylar arasından 6, Meslek Yüksekokullarının Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Fizik Tedavi veya Fizyoterapi bölümü/programı mezunu adaylar arasından 1, Meslek Yüksekokullarının Tıbbi Laboratuvar veya Tıbbi Laboratuvar Teknikleri bölümü/programı mezunu adaylar arasından 2, Meslek Yüksekokullarının Tıbbi Görüntüleme Teknikleri bölümü/programı mezunu adaylar arasından 3, Fakülte veya Yüksekokulların Beslenme ve Diyetetik bölümü/programı lisans programından mezunu adaylar arasından 2 ve Meslek Yüksekokullarının Elektronörofizyoloji bölümü/programı mezunu adaylar arasından 1 sağlık teknikeri alımı yapılacak. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Söz konusu sağlık personeli alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularını yaparken Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından belirlenen başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. Bu başvuru koşulları arasında aşağıda yer alan şartlar bulunuyor. 

Başvuracak adaylar 657 sayılı kanunun 48.maddesinde belirtilen şartlara haiz bulunmalıdır. Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması yapılması sonucunda atanmaya engel bir durum bulunmamak. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmaları gerekmektedir. 4-B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar. 

Bir Yorum