Akademik Personel Alım İlanları

Necmettin Erbakan Üniversitesi 50 Akademik Personel Alıyor

Necmettin Erbakan Üniversitesi 50 Akademik Personel Alıyor

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğünce yayınlanan akademik persone ilanı doğrultusunda, 50 akademik personelin alımının yapılacağı bildirildi. Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi web sitesi üzerinde yayınlanan ilana göre alınacak olan personeller tam zamanlı olarak görev yapacaklardır.

İlana başvuruda bulunmak isteyen adayların, Necmettin Erbakan Üniversitesi akademik personel ilanındaki bütün nitelikleri ve şartları taşımaları gerekmektedir. İlana başvurularda niteliklerin ve şartların ibrazı gerekli görülmektedir.

Necmettin Erbakan Üniversitesi akademik personel alımına göre, ilana başvuracak adaylarda aranan nitelikler ve diğer detaylar aşağıda yer alacaktır.

GENEL ŞARTLAR

Kadrolara başvuracak adaylar, sahip oldukları unvandan bir alt unvan için kadroya başvuruda bulunamazlar.

Başvuruda bulunacakların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde yer alan şartları ve nitelikleri taşıyor olması gerekmektedir.

Bir çok dalda alımın yapıkacapı Necmettin Erbakan Üniversitesi 50 akademik personel alıyor ilanına başvuruda bulunacak adaylardan; profesörlerin, doçent ve yardımcı doçentlerin ilgili evrak ve yayınlarını belirtilen şekillerde ve her unvana farklı olan niteliklerde tam uygunlukla teslim etmesi gerekmektedir.

İlana başvuracak akademik personellerin, başvuruları posta yoluyla gerçekleştirilememektedir. Başvurular üniversite Personel Daire Başkanlığı’na bizzat yapılacaktır.

Başvuru tarihleri: İlan yayına girdiği andan itibaren 15 gün içerisinde başvurular tamamlanmalıdır.

İlanla ilgili tüm detaylara ulaşmak isteyen adaylar, www.dpb.gov.tr adresindeki duyurular bölümünde yer almakta olan Necmettin Erbakan Üniversitesi’nin akademik personel alımı ilanına ulaşabilirler.

Kamupersoneli.net