Kpss'siz Personel Alım İlanları

Türk Hava Yolları Part Time Çalışma Arkadaşları Alıyor

Türk Hava Yolları Part Time Çalışma Arkadaşları Alıyor

Türkiye’ nin Avrupa’daki gurur Türk Hava Yolları, geniş uçak seferleri, Dünya’nın her yerine yüksek kalite ve güvenlikli uçuş politikalarıyla bilinen ulaştırma ve hava yolu kurumudur. Türk Hava Yolları Türkiye’nin Dünya’da yükselen değeri olmakla beraber; ülkeye ve millete de hizmet noktasında son derece önemli işlere imza atmaktadır.

Türk Hava Yolları’nın bünyesinde part time görev almak üzere Bilgi Teknolojileri alanında çalışacak personeller alınacaktır. Türk Hava Yolları’nın resmi web sayfası üzerinde duyurduğu ilan neticesinde alınacak olan part time personellere yönelik bilgiler ve başvuru bilgileri aşağıda yer almaktadır.

Genel Şartlar

– Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
– Adli sicil kaydının veya arşiv kaydının bulunmaması,
– İngilizce yabancı dil bilgisi seviyesinin 1 Nisan 2014 tarihi itibariyle aşağıda belirtilecek olan seviyelerde veya üstünde olması gerekmektedir.

  • TOEFL: 79
  • IELTS (Academic): 6.5
  • YDS: 75

ARANAN NİTELİKLER

-Üniversitelerin bilgisayar mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği, makine mühendisliği, matematik mühendisliği, endüstri mühendisliği,işletme mühendisliği bölümlerinde okuyor olmak gerekmektedir.

-Adayların lisans 3.sınıf öğrencileri olmaları gerekli görülmekte, bilişim sektörü içerisinde kendini bulmak veya bilişim sektörüne yakınlık hissediyor olmak gerekmektedir.

-Haftalık bazda en az 2 gün tam zamanlı süreyle çalışabilecek veya haftalık süreçde minimum 20 saat görev alabilecek,

-Problem çözme ve iletişim becerileri gelişmiş,

-Raporlama ve düzenli dökümantasyona önem veren, titiz çalışan,

-Analitik ve proaktif düşünces yapısına uygun olan,

-Daima araştırmayı kendine ilke edinmiş, dinamik, öğrenmeyi ve araştırmayı seven,

-Güleryüzlü, dış görünüşüne önem veren, kişisel iletişim becerileri gelişmiş, ikna yeteneği kuvvetli ve Microsoft Office programlarını kullanabiliyor olmaları gerekmektedir.