Kpss A Memur Alım İlanları

TÜBİTAK Uzman Yardımcısı ve Uzman Alacak

TÜBİTAK Hukuk Hizmetleri Başkanlığı tarafından verilen personel alım ilanı Devlet Personel Başkanlığı internet sayfasından duyuruldu.

TÜBİTAK Personel Alımı için Görev Tanımı

5 Nisan 2016 tarihli TUBİTAK uzman ve uzman yardımcısı alımıyla ilgili yapılan tanımda Uluslararası ve Ulusal hak tescil mercileri nezdinde başvurusu yapılacak, tescil süreci devam etmekte olan ya da tescil edilmiş, faydalı model, pantent, marka , endüstriyel tasarım veya eserlerle ilgili tüm işlemleri yapacak personel alımı gerçekleştirecek. Kurum adına ödenmesi gereken ücret, harç sair ve ödemeleri takip edecek, personel ayrıca yapılacak hizmet alımlarında teknik şartnama ve sözleşmeleri hazırlamakla yükümlü olacak.

Başvurular Ne Zaman Bitiyor?

TÜBİTAK Uzman ve Uzman yardımcısı personel alımı için Son Başvuru tarihi 25 nisan 2016 olarak duyuruldu.

TÜBİTAK Hangi Okuldan Mezun Adayları İstihdam Edecek?

TÜBİTAK tarafından alım yapılacak personel sayısı 2 olarak açıklanırken. TÜBİTAK personeli kurumda istihdam edilirse Ankara’da görev yapacak. Adaylarda Yükseköğretim Kurumlarının en az 4 sneelik lisans eğitimi veren Mühendislik bölümlerinden, matematik, kimya, biyoloji , fizik ya da Moleküler biyoloji ve genetik bölümlerinden mezun olmaları şartı aranıyor.

Başvuracak Adayların Patent Vekilliği Yeterlilik Sınavı Başarı Belgesi Olmalı

Ayrıca adaylar Türk Patent Enstitiüsü tarafından açılmış olan Patent Vekilliği Yeterlilik Sınavı’nda başarı belgesine sahip olmalı.

Söz Konusu İlanın tamamına erişmek için TIKLAYINIZ.

Kamu personeli alımları, memur alımları ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net adresini takip etmeye devam edin. Kamu haberlerinden, sınavlardan, gündemdeki gelişmelerden her yerde haberdar olabilmek için kamupersoneli.net adresinin android cihazlar için geliştirdiği mobil uygulamayı cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net