Kamu Personelleri

Maden İşleri Genel Müdür Vekili Adnan Köse Kimdir?

Maden İşleri Genel Müdür Vekili Sn. Adnan Köse Kimdir?  Maden İşleri Genel Müdürü Murat Topaloğlu Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine atandıktan sonra vekaleten yerine Genel Müdür Yardımcısı Adnan Köse Geldi.


Adnan Köse 3 Mayıs 1964 Çankırı Doğumlu. Maden İşleri Genel Müdür Vekili Sn. Adnan Köse 1983 yılında Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde Yükseköğretim hayatına başladı, Sn. Adnan Köse daha sonra Hacettepe Üniversitesi’nde Yüksek Lisansını yaptı. 1999-2004 yılları arasında Ankara Hacettepe Üniversitesi’nde doktora programını tamamlayan Maden İşleri Genel Müdür Vekili Adnan Köse, iyi derecede ingilizce bilmektedir.

İş hayatına erken atılan Adnan Köse 1988-1989 yılları arasında MAPA’da Mühendis olarak göreve başladı. 1990-1992 yılları arasında Eti Holding A.Ş. Şark Kromları İşletmesi’nde Mühendis olarak görev yapan Adnan KÖSE, Eti Krom AŞ’de 1993-1994 yılları arasında Mühendis olarak görev yaptı. 1994-1998 yılları arasında Eti Holding’de Başmühendislik yaptı. Adnan Köse 2000-2001 yılları arasında Başbakanlık Bünyesinde Proje Koordinatörü olarak görev aldı.

2010-2014 yılları arasında SGK’da Daire Başkanı olarak görev yaptı. Adnan Köse Maden İşleri Genel Müdürlüğü bünyesinde Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.

Kamu haberleri, gündem haberleri ve çok daha fazlasını her yerde takip edebilmek için kamupersoneli.net’in android cihazlar için geliştirdiği cep telefonu uygulamasını indirebilirsiniz.Forum.kamupersoneli.net adresini ziyaret ederek , ücretsiz üye olabilir, tartışmalara katılabilir, yeni tartışmalar başlatabilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz yorumlarınız bizim için çok önemli site hakkında öneri ve şikayetlerinizi bize yorum kısmından.