Sınavlar

e-YDS Sınav Giriş Yerleri Belli Oldu ( Sınav Öncesi , e-Deneme sınavına girebilirsiniz)

e-YDS  2016/4  Sınav Giriş Belgesi ÖSYM Tarafından Yayımlandı. Ölçme , Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) resmi internet sitesinne 12 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek olan Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS) sınav giriş belgelerinin hazır olduğu duyuruldu. 16 Nisan 2016 tarihinde , saat 14:00’te yapılacak olan Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS) için başvuru yapan adayların, sınava girecekleri sınav merkezlerine atanma işlemleri tamamlandı. e-YDS heyecanı yaşayacak olan adaylar , sınava girecekleri yeri gösteren Sınav Giriş Belgesini, ÖSYM resmi internet sayfası Aday İşlem Sistemi (www.ais.osym.gov.tr)  üzerinden öğrenebilecekler.

e-YDS 2016/4 Sınav Yerleri Belli Oldu

e-YDS sınava giriş belgesi’ni almak isteyen adaylar “https://ais.osym.gov.tr” üzerinden T.C Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebilecekler. 

e-YDS Öncesi e-Deneme

e-YDS bilindiği gibi elektronik ortamda yapılıyor, söz konusu sınava katılacak adayların sınav sırasında arayüzden yana problem yaşamaması ve sınav sistemine aşinalık kazanması maksadıya bir deneme e-sınavı hazırlandı. ÖSYM e-YDS için deneme e-Sınavına göz atmak için lütfen Tıklayınız.  ÖSYM tarafından yapılan duyuruda söz konusu sınava katılacak adayların e-deneme sınavına göz atmaları ve sistemden faydalanmalarının çok önemli olduğu vurgusu yapıldı. 

Kamu haberleri, gündem haberleri, ekonomi haberleri ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net adresini takip etmeye devam ediniz. Kamupersoneli.net ‘in android cihazlar için geliştirdiği uygulamayı cep telefonunuza indirerek,  gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, sınavlardaki gelişmelerden ve çok daha fazlasından ücretsiz faydalanma fırsatına sahipsiniz. Kamu personeli  ziyaretçilerinin değerli yorumlarını dikkatle inceler ve ona göre hareket eder. Site içerisindeki karşılaştığınız aksaklık ve hataları bize yorum kısmından bildirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net |Ankara