Gündem

Kamuya ait sosyal tesiste garson dehşeti – Sivas'ta son dakika cinayet haberi

İddiaya göre, Gültepe Mahallesi Barbaros Bulvarı’nda Karayolları 16.  Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesisi’nin yemekhanesinde çalışan garson A.K. iş arkadaşı  aşçı Ö.K. ve fırıncı M.T. ile henüz bilinmeyen nedenle tartıştı.

A.K. bir süre sonra tekrar geldiği yemekhanede yanında getirdiği  tüfekle Ö.K. ve M.T’ye ateş etti. Silah sesini duyan diğer görevliler durumu  sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri başlarından pompalı tüfekle vurulan  2 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekipleri olayı gerçekleştirdiği iddia edilen ve bir otomobille  kaçan A.K’nin yakalanması için çalışma başlattı.

Kamuya ait sosyal tesiste garson dehşeti - Sivas'ta son dakika cinayet haberi

TARTIŞTIKTAN SONRA EVDEN SİLAH ALIP GELİP ÖLDÜRMÜŞ

Bir süre önce geçirdiği trafik kazası neticesinde psikolojisinin bozuk olduğu öğrenilen şüpheli A.K.’nın işyerinde yaşadığı tartışmanın ardından evine gittiği ve yanında pompalı tüfekle geri döndüğü öğrenildi. A.K.’nın önce evli ve 2 çocuk sahibi fırıncı Mustafa Tutuş’u başına ateş ederek öldürdü. Ardından, tartışma yaşadığı aşçı Ö.K’yı önce elinden yaraladıktan sonra başına ateş ederek öldürdüğü belirlendi.

ÖLDÜRDÜĞÜ AŞÇININ OTOMOBİLİYLE KAÇTI

Şüpheli A.K.’nın olayın ardından öldürdüğü bekar olan arkadaşı Ö.K’nın otomobilini alarak kaçtığı belirlendi. Polis ekipleri, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Olayda ölen iki kişinin cesedi, olay yeri incelemesinin ardından kaldırılacak.