Kamu Personelleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Polis ve Bekçi Alımları Hakkında Son Dakika Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yenikapı Miting Alanı’nda “Trafik Motosikletleri Teslim Töreni”nde önemli açıklamalarda bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Hedefimiz İstanbul’da şehir içi trafiği belediye ile zabıtalarımızla eş güdüm içinde ilk başta yürütmek daha sonra da onlara devretmektir” ifadelerini kullandı.

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU’NUN AÇIKLAMALARI

“Önümüzdeki günlerde toplam 6600 personel daha emniyet teşkilatımıza Aralık’ın yarısından sonra katılacak. İnşallah bunun 1500 tanesini tekrar trafiğe vereceğiz.

Özellikle İstanbul’a 400-500 şehir için trafik polisi nakledeceğiz.

1200 üzerindeki bekçi İstanbul’da görevlendirilmek üzere belirlendi. İnşallah Şubat’ın sonunda var olan 2800 bekçimize ek olarak İstanbul’da 1200 bekçimiz daha 4000 bekçi göreve başlamış olacak.

Hedefimiz İstanbul’da şehir içi trafiği belediye ile zabıtalarımızla eş güdüm içinde ilk başta yürütmek daha sonra da onlara devretmektir. Bunu sağlarsak bir başka değişimin altına imza atmış olacağız.” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum

  1. O kadar bekci alincak ama istanbul 200 yaziyor ydeklere oncelik verilir ni ben yedegim 330.sira

  2. Ya arkadaslar yas siniri 35 olsun neya yok boyle bir sey sen kac yasin da emekli oluyorsun da yas siniri koyuyorsun anlamiyorum ya yas siniri kaldirilsin yas engel olurmu 20 35 40 veya 50yas sonuc ta emeklilk yasi 60 65 daha neyin engeli bu desteklerinizi bekliyorum

  3. Lütfen pöh alımları hızlandırılsın sayın muhteşem soylu bakanımız

  4. Yaş sınırı ögretmen alımlarındaki gibi kaldırılsın