Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Adalet Bakanlığı CTE Personel Alımı için Sözlü Sınava Katılacak Adaylar Ne Zaman Açıklanıyor?

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen ilana başvurular 4 nisan 2016 tarihinde başlamış ve 15 nisan 2016 mesai bitiminde son bulmuştu. Başvuru süreci boyunca alınacak personel sayısından tutun, hangi pozisyonlarda alım yapılacağına dair siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendirmiştik. Adalet Bakanlığı CTE personel alımı için başvuru işlemleri sona erdi şimdi Adalet Bakanlığı bünyesinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilecek kişilerin seçim aşamasına geçildi .

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Personel Alımı Sözlü Sınavına Katılmaya Hak Kazananlar

CTE sözlü sınavına katılmaya hak kazanan kişiler 22 Nisan 2016 tarihinde açıklanacak. Söz konusu sınava katılmaya hak kazananların listesi Cumhuriyet Başsavcılığı internet sitelerinde yayınlanacak ve adaylara ayrıca bir bildirim gönderilmeyecek. Sözlü sınava katılmaya hak kazanan infaz ve koruma memurları için boy ve kilo şartını taşıyanlar sözlü sınava katılmaya hak kazanacaklar. Boy ve kilo ölçümleri 28-29 nisan 2016 tairhlerinde yapılacak. Sözleşmeli büro personelli (Ceza infaz kurumu katipliği) uygulama sınavı 2 mayıs 2016 tarihinde, Şoförler için uygulama sınavı 4 mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

Sözlü Sınav Ne Zaman Yapılacak?

Adalet Bakanlığı CTE personel alımı için sözlü sınavlar 13 Haziran 2016 tarihi ve devam eden günlerde yapılacak. Sözlü Sınav Konuları ve daha fazlasını aşağıdaki başvuru kılavuzu linkine tıklayarak öğrenebilirsiniz. 

Sınav aşamasına hak kazanan ve kurum içerisinde görev alacak tüm personele şimdiden başarılar dileriz. 

Bir Yorum

  1. merhaba ben 1 ay önce bütün evraklarımı ptt yolu ile gönderdim teslim ettiler bana ne zaman sonuc ulaşır ve nerden takip edebilirim yardımcı olursanız sevinirim