Gündem

Bakan Ramazanoğlu 12 Mart Mesajı Yayınladı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu 12 Mart İstiklal Marşının kabulünün 95. yıl dönümü hakkında bir mesaj yayınladı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlunun yayınladığı 12 Mart İstiklal Marşının kabulünün 95. yıl dönümü mesajı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının resmi internet sitesinden yayınlanmıştır.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlunun yayınladığı mesaj şöyle;

“İstiklal Marşı” milletimizin hürriyet aşkının, vatan sevgisinin ve milli mücadele ruhunun en büyük belgelerindendir.

Vatan şairimiz olan  Mehmet Akif Ersoy, yazdığı İstiklal Marşı ile milletimizin verdiği kurtuluş savaşını destanlaştırmakla kalmamış, vatanın ne kadar kutsal bir emanet olduğunu da anımsatmmıştır. 

İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisinde “Millî Marş” olarak kabul edilişinin yıl dönümünü, her yıl olduğu gibi bu 12 Mart’ta da büyük bir gururla kutluyoruz.

Millî birlik ve beraberliğimizin şanlı destanı olan İstiklal Marşımız, tarihte eşi benzeri bulunmayan bir kahramanlığın verdiği ilhamla kaleme alınmıştır.

Büyük duygularla, İstiklal Marşı’nın Milli Marş olarak kabul edilişinin 95. yıldönümünde; şehitlerimizi ve vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun kaleminden yazılanlar yukarıda ki gibidir. Bizlerde kamupersoneli.net olarak İstiklal Marşımızın Milli Marş olarak kabul edilmesinin 95. yıl dönümünde şehitlerimizi ve Mehmet Akif Ersoy’u saygı ve rahmetle anıyoruz.

Kamupersoneli.net