Gündem

Bahçeli YGS'ye Girecek Öğrencilere Uyarılarda Bulundu

Devlet Bahçeli 12 Mart 2016 İstiklal Marşımızın kabulünün 95. yıldönümünde kendi sosyal medya hesabında açıklamalarda bulundu. Milli Marşımızın kabulü hakkında açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yarın sınava girecek öğrencileri de unutmadı ve şu açıklamayı gerçekleştirdi;

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli yarın yani 13 Mart 2016 tarihinde Yüksek Öğretime Geçiş Sınavına girecek adaylara uyarılarda bulundu. 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli yarın Yüksek Öğretime Geçiş Sınavına girecek olan tüm kardeşlerime Allahtan zihin açıklığı diliyor, başarılar temenni ediyorum dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı yaklaşıyor. Ben Yüksek Öğretime Geçiş Sınavına girecek öğrencilerimize diyorum ki sakın ha korkmayın. Yüksek Öğretime Geçiş Sınavına girerken inanın ve sınavda gerekenleri yapın dedi. 

Ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli konuşmasında Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı zormuş yada kolaymış, siz Yüksek Öğretime Geçiş Sınavına çalışmışsınız yada hiç çalışmamışsınız bunlar ayrıntıdır. Unutmayın ki sizler büyük bir ecdadın varislerisiniz ve bizlerin Türkiye’nin geleceğisiniz. 

Yüksek Öğretime Geçiş Sınavına girecek sevgili gençler, zaman öncelikleri her zaman değiştirir. Yüksek Öğretime Geçiş Sınavına çalıştıktan ve inandıktan sonra emin olun ki başaracaksınız. Siz inanın ve çalışın göreceksiniz ki başarılar her zaman peşinizden koşacak. 

Kamupersoneli.net