Akademik Personel Alım İlanları

On Dokuz Mayıs Üniversitesi 6 Akademik Personel Alacak

On Dokuz Mayıs Üniversitesi Devlet Personel Başkanlığında 22 Nisan 2016 tarihinde bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda On Dokuz Mayıs Üniversitesi 6 akademik personel alımı yapacağını duyurdu. Akademik personel alım ilanının detayları Üniversite Rektörlüğü tarafından yayımlanmıştır. İşte detaylar; 

Profesör Adayları İçin  

Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 17. maddesi gereğince adayların ana bilim dalları başlıca araştırma eserini belirttiği dilekçeleri ekinde özgeçmişini belirttiği Doçentlik belge suretini yayın listelerini tebliğ ile doktora ve yüksek lisans çalışmalarını 6 takım dosyayı karton kutu içerisinde teslim etmeleri gerekir.  

Doçent Adayları İçin 

Dilekçe özgeçmişleri onaylı doçentlik belgeleri bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya karton kutu içerisinde teslim edilmesi gerekir.  

Yardımcı Doçent Adayları İçin  

Yabancı dili belirten bir dilekçe bilimsel yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ve tasdiklimezuniyet belgesi doktora veya uzmanlık belgesinin onaylı sureti ile başvuru yapmaları gerekmektedir.  

Adaylar ilana başvuru yaparken On Dokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığına şahsen olarak başvuru yapmaları gerekiyor.