Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Diyanet İşleri Başkanlığı Personel Alımı Başvurular Başladı

Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) 550 Sözleşmeli personel alımı için başvuru işlemleri devam ediyor. Bilindiği gibi yakın zaman içerisinde Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde 550 sözleşmeli personel alımı yapılacağına dair duyuruyu kamupersoneli.net olarak siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmıştık. Diyanet İşleri Başkanlığı’na söz konusu alımlar için bir çok tepki geldi ve alımları yetersiz bulan adaylar DİB’e kamupersoneli.net üzerinden yorum yağdırdı.

Başvurular Başladı
Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı için başvurular dün (21 Nisan 2016) tarihi itibariyle başlamış ve 2 mayıs 2016 tarihine kadar süreceği açıklanmıştı. Söz konusu personel alımı için yapılan duyuruda pozisyonlar da açıklanmıştı. Buna göre Diyanet işleri bşakanlığının alacağı personelleri ve detayları sayfanın altında bulunan ilan dosyasına tıklayarak ya da söz konusu alımlarla ilgili açılan haberimize göz atarak öğrenebilrisiniz.

Sınavlar Hangi Şehirlerde Olacak?

Diyanet İşleri Başkanlığı 550 Sözleşmeli Personel Alımı için Sınavlar Ankara, Antalya, Bursa, Bolu, Manisa, Diyarbakır, Erzurum, Elazığ, İzmir, Kayseri, Konya, Kastamonu, Tekirdağ, İstanbul (Avrupa), İstanbul (Anadolu), Trabzon, Samsun ve Şanlıurfa şehirlerinde yapılacak. Söz konusu sınavlara başvurular DİB resmi internet sitesi üzerinden (https://dibbys.diyanet.gov.tr/IKYS/Sinav/KurumDisi/) yapılacak.

 

Bir Yorum

  1. 50puana kadar barajı dusurseler bizde girecegiz ama duzelir bir gun sistem